Tunesia

Tunisia
tunisia2.jpg

Villsvin er noe av det mest spennende vilt du kan jakte på drivjakter, og vårt område nord i Tunisia er ypperlig til disse utrolig utfordrende jakter.
Tunisia jakt
De legendariske Atlasfjellene med tilhørende krattskog og små skuddgater gir et skikkelig adrenalinklikk. En ”gjeng” med ”klappere” samt mange hunder driver frem grisene som passerer deg i en voldsom fart. Det gjelder å være utrolig rask på avtrekkeren, men i det fleste tilfeller så klarer grisen å komme helskinnet forbi postrekken. Skuddavstanden er vanligvis under 15 meter så hagle med slugs er det eneste tillate.

tunisia5.jpg
Dagen begynner med revelje mellom 5.30 - 6.30 for frokost og avreise en time senere og ca kl 8.00 starter vi jakten. Vi jakter frem til kl 17.00 bare avbrutt av en varm lunch mitt på dagen. Tilbake på hotellet venter en tre retters middag på oss før vi avslutter kvelden med en drink eller to i hotellets bar.
Du bør ha med deg minst 30 skudd i original embalasje og vi anbefaler Winchester Super X slugs. Om du jakter med halvautomat så skal den lades med maks 3 skudd.

gallery_button.pngSe videoklipp fra våre turer til Tunisia: