Papua Ny Guinea

Papua Ny Guinea Lokal kriger

papuaNyGuinea1.jpg
Papua Ny Guinea er et spennende land som ligger ved i stillehavet ikke langt fra Australia.Veldig få turister   (ca 18200 pr år )  har hittil besøkt dette land og du kan nå bli med på en helt unik tur.

Det bor her 4,3 millioner innbyggere og landet har en størrelse på 462.840 km2. Norsk reiseleder er med hele veien i tilegg til lokale guider. Overnattingen er med dobbeltrom, ønsker du enkeltrom er dette mulig mot et tilegg på kr 2700 (med gruppe på minimum 8).

papuaNyGuinea2.jpg
Program:
Dag 1 - avreise fra Norge
Dag 2 Ankomst Papua Ny Guinea, vi blir møtt på flyplassen og transportert til hotell for dusj og avslapping. Så reiser vi til den lokale flyplass Port Moresby der vi har avreise til Hoskin, der skal vi overnatte på hotell Liamo. Middag på hotellet.
Dag 3 -. Vi spiser frokost på hotellet, og blir så transportert med båt til Baia Wilderness Lodge der vi skal tilbringe de neste dagene. Vi blir 3 fiskere i hver båt sammen med lokale fiskeguider. Nå begynner den spennende jakten på den riktig store fiskefangsten, freshwater bass, mangrove jacks og spot tails. Alle måltider.
Dag 4 - Fiske på Baia Wilderness Lodge. Alle måltider.
Dag 5 - fiske på Baia Wilderness Lodge. Alle måltider.
Dag 6 - Fiske på Baia Wilderness Lodge. Alle måltider.
Dag 7 båttransport fra Baia Wilderness Lodge og tilbake til Kimbe, derfra reiser vi med bil til
Walindi Plantation der vi skal overnatte i bungalow. Avslapping på Walindi som er en meget vakker plantasje resort ute ved havet og samtidig en av de beste dykkerressort på Papua Ny Guinea. Alle måltider.
Dag 8 - vi reiser til Hot river for svømming og tur i jungelen. Fuglekikking. Vi overnatter igjen på Walindi Plantation. Alle måltider.
Dag 9 - transport til lokale flyplass Hoskin der vi har avreise til Port Moresby. Og fra der skal vi fly videre til Tari og videre transport til Ambua Lodge. Tur til fots rundt Ambua Lodge på kvelden med lokal turguide. Ambua Lodge ligger 2000 meter over havet og Tarri Valley er hjemmet til de ansiktsmalede og ”fryktede” huli krigerne. Eneste plassen i verden og muligens turens høydepunkt. Ambua Logde har også flertallet av Papua Ny Guinea`s fugler og flere tusen orkideer. Alle måltider
Dag 10 - heldagstur til Tari Valley med bil, overnatting på Ambua Lodge. Alle måltider.
Dag 11 - overnatting på Ambua Lodge. Fridag på egenhånd. Alle måltider.
Dag 12 - Frokost før transport til den lokale flyplass der flyet går fra Tari til Port Moresby. Vi ankommer Norge dag 13.