Om Mylla

Velkommen til Mylla Jakt og Fiskereisers eventyrlige verden med jakt, fiske og naturopplevelser av høyeste kvalitet på alle jordens kontinenter. 

Vi arrangerer reiser hovedsakelig for privatpersoner, men har også store firmaer som våre kunder. 
Vi arrangerer også på forespørsel reiser som ikke står i vår katalog eller på våre nettsider. 
Alle reiser kan være med norsk reiseleder om ønskelig.
Vi snakker på kontoret: norsk, engelsk, tysk, polsk og spansk. Dette er en ekstra sikkerhet når du er ute og reiser, da du kan ringe vårt kontor hvis du trenger hjelp. Vi vil normalt svare på telefonen fra 0800 til 2200 syv dager i uken. Vår kontor telefon er +47 61320992+47 61320992 Får du ikke svar på telefonen så ring eller send sms til +47 90019712+47 90019712.  

Med oss kan du blant annet reise på:
  • antilopejakt til Sør-Afrika eller Namibia. Kan kombineres med safari og golf.
  • hjortejakt og villsvinjakt i Polen
  • brunbjørnjakt i Canada, Alaska eller Russland 
  • svartbjørnjakt i Canada
  • laksefiske i Canada
  • elgjakt i Canada eller Russland
  • ulv eller pumajakt i Canada
  • moskusjakt og røyefiske på Grønland
  • samt mange andre jakt og fiskereiser verden over. 
 Vegard Eriksen
Daglig leder av Mylla. Har jaktet hjemme i Norge siden han var 5 år gammel.
Den første turen som Vegard hadde til utlandet var i 1993. Siden har han reist verden rundt på jakt og fiskereiser. Har et meget bredt kontaktnett rundt omkring i verden på jakt og fiske. Jobber fortsatt som reiseleder når han ikke er på kontoret. Språk er norsk og engelsk.  Les mer om vegard på www.jaktgal.no 

 Marta Chudzicka
Marta er opprinlig fra Polen og er vokst opp i en jeger familie. Selv har hun jaktet og fisket i Namibia, filmet elgjakt i Canada og besøkt en rekke land som turist. Marta jobber også med filming på våre turer og hun er en dyktig fotograf. Marta jobber til daglig på kontoret til Mylla og har også vært reiseleder/ tolk på våre turer til Polen. Språk er polsk, tysk, engelsk og spansk. 

 Knut Grostad
Knut er vår kontakt i Midt-Norge og har vært reiseleder i mange år på våre turer til Namibia og Sør-Afrika. Knut lever og ånder for Afrika og det merker du raskt på våre turer der han er reiseleder. Den største gruppen Knut har reist med til Afrika for Mylla var på 24 personer i samme camp med både jegere og ledsagere.
Språk er norsk og engelsk.

 
Helje Medalen
Helje er vår meget erfarne reiseleder til Polen og Canada. Helje har også reist og skutt mange dyr i Afrika, samt andre europeiske land. Språk er norsk og engelsk.

      

Arne Igesund
Arne har vært konsulent og rådgiver for Myllas websider og data i en årrekke. Arne er en meget ivrig jeger som bruker mye av høsten i skogen. Arne er også med på mange av våre reiser til Canada og Afrika. Språk er norsk og engelsk.